top of page
Nyheter: Nyheter
Nyheter

Stor etterspørsel etter øyelege

31.03.2023

Det er nok ingen ukjent problemstilling at man må vente lenge på å komme inn til øyelege med sine øyeplager. Ulike diagnoser har ulik vurdering av hastegrad. Dette bør pasientene ha i bakhodet når de må vente flere måneder på time. 

Vår klinikk har hatt ekstra stor etterspørsel etter at vi åpnet for over ett år siden. Dog har vi allerede nå mellom 30 og 40 ukers ventetid. Det til tross for at vi holder åpent alle 5 dager og i tillegg har fått en optiker med på laget som assisterer øyelegen. Vårt ønske er å ta pasientene inn så snart som mulig og jobber iherdig for å få dette til. Takk til pasienter som er nødt til å smøre seg med tålmodighet. Håper på å effektivisere driften ytterligere slik at flere får time raskere og at situasjonen blir bedre enn det den er i dag. 

ØVRE ROMERIKE ØYELEGEKONTOR

12. april 2021

Øyelege Rafaqat Ahmad starter sin virksomhet som spesialist med egen avtalehjemmel ved lokalene til Øvre Romerike øyelegekontor. Der vil han være samlokalisert med øyelege Øyvind Osnes-Ringen. Øyelege Ahmad tar allerede imot henvisninger både elektronisk og pr brev. Det jobbes med etablering av ny klinikk i Lillestrøm. Flytting til nye lokaler vil finne sted en gang etter sommeren. Nettsidene vil da bli oppdatert med ny adresse. Velkommen!

ROMERIKE FÅR NY ØYELEGE!

10. februar 2021

Helse Sørøst har besluttet å opprette en ny stilling for en øyespesialist på Romerike. Behovet har vært stort og pasientene har måttet vente lenge på å få hjelp hos øyelege. Endelig beslutning om hvem som fikk denne stillingen ble tatt tidligere i år. Valget falt til slutt på øyelege Rafaqat Ahmad som debuterte sin øyekarriere ved øyeavdelingen i Bodø. Han har sanket gode omtaler på legelisten.no. Les mer under "om oss".

Lillestrøm Øyeklinikk har snart vært 1 år på Lillestrøm

08. september 2022

Den 15.september 2021 åpnet Lillestrøm Øyeklinikk dørene for de aller første pasientene i Elverkets gamle lokaler fra 70-tallet. Like ved flystripen har øyelege Rafaqat Ahmad og hans medarbeidere Noreen og Sidsel holdt stand mot og hjulpet utallige nyhenviste pasienter fra hele Romerike. Pasientene kommer reisende fra Minnesund i nord, Aurskog i øst, Nittedal i vest og Lørenskog i sør. Grunnet korte ventetider har man hatt veldig stor pågang av nye pasienter. Vi er veldig glad for å ha vært til hjelp og behandlet flere tusen pasienter siden åpningen for ett år siden. Med nye medhjelpere på plass håper vi å øke kapasiteten ytterligere så alle får hjelp uten å måtte stå i lange ventelister hos oss eller andre øyeleger på Romerike! Vi får si: Gratulerer med dagen, Lillestrøm øyeklinikk!

bottom of page